ראשי / חדשות צרכנות / לקראת טו באב

לקראת טו באב

 מחזקים את הזוגיות במלון בוטיק באמירים

טו' באב בפתח וזהו בדיוק הזמן למחווה של אהבה לבני הזוג שלנו. לדבר אל היקירים לנו בפרחים, פרלינים ולרענן את הנפש והזוגיות. לא מוכרחים לעשות גיחה לאירופה, כשאפשר למצוא את הנוף והאווירה גם פה- באמירים. מלון הבוטיק ספא – "המעגל של חוני" , ממוקם על צלע הר המשקיף על נוף עוצר נשימה הנפרש מכל עבר. ניתן להשקיף לאגם הכנרת, הרי הגולן, התבור והגליל התחתון . בימים של ראות טובה ניתן להציץ אף לעבר הרי שכם. במלון 9 חדרים המעוצבים בסגנון כפרי, עם מרפסות מטופחות, לצד פינוקים וג'קוזי לבילוי אינטימי ומפנק במים. בדיוק המקום להתמזג לחלוטין עם הטבע והנוף , ליופי ולשקט הפנימי.

 מפליגים לעולמות אחרים

בגלל קצב החיים שלנו לא תמיד אנו מצליחים לנהל זמן איכות של עם בני הזוג שלנו. בדיוק לטובת העניין קיים במלון לובי עם ספרייה עשירה של ספרים רבי מכר לצד ספרי קלאסיקה ושירה. תוכלו לעשות אתנחתא מהחיים , לנהל שיח  ולהפליג לעולמות אחרים תוך שאתם  מתרווחים על כורסאות וינטאג' רכות, ובין לבין ללגום חופשי מתוך המשקאות המונחים על הבר. לא מעט סופרים, אנשי רוח ותרבות מגיעים למקום ומקבלים השראה לכתיבה. דינה יפה בעלת המקום מציינת: "ישנם לא מעט סופרים אשר מגיעים למקום לקבל השראה ושקט מהעיר."

 ארוחת בוקר – פצצת בריאות

אמירים נחשב למושב צמחוני הדוגל באורח חיים בריא, לפיכך בעלי המלון שמים דגש על ארוחת בוקר הנעשית מחומרי גלם מקומיים, משמע הפירות והירקות הגדלים באזור. ועכשיו לקיץ,  משיקים ארוחת בוקר עם מנות אנטיפסטי קיציות ים תיכוניות הכוללות: למעלה מ-20 סוגי סלטים : "בעונה הזאת של הקיץ מככבים סלט צזיקי עם י פקוס (ירק  עונתי עד סוף יולי) ושקדים קלויים, סלט חצילים בשילוב נקטרינות, ריבות ביתיות של דובדבנים ושזיפים, מוזלי עם פירות העונה, וכמובן, לחמניות כפריות שנאפות במקום.

מחיר ללילה: 1200 ₪ לזוג באמצע שבוע ללילה. 1400 ₪ לזוג לסופשבוע ללילה. להזמנות ופרטים נוספים בטלפון "המעגל של חוני" : – 04-6989989, 052-6989955, /www.honny.co.il

 דינה יפה, בעלת המלון מעניקה מתכון לסלט קל להכנה .

 מתכון צזיקי – רגע לפני שבן הדוד של הקישוא נעלם

עכשיו זו העונה של הפקוס, בן הדוד החינני של המלפפון והקישוא, "באלדי", וניתן למצוא אותו בשווקים המקומיים. איך נראה הפקוס? כמו מלפפון חיוור, עם קליפה מעט שעירה, פרי מוצק וקשיח, נטול מימיות, שמתאים בצורה נפלאה לסלט צזיקי מושלם, שמכינה דינה יפה בארוחת הבוקר המוגשת אל מול נוף אינסופי  של הרים וכנרת. הכנה –

1.5 ליטר יוגורט בקר או עיזים

1 כף שטוחה מלח

3 פקוסים שטופים היטב

2-3 שיני שום כתושים

3 כפות שמיר טרי קצוץ

4 כפות שקדים מולבנים קלויים

לקישוט – שמן זית

אופן ההכנה –

  1. לסנן נוזלים מהיוגורט בתוך חיתול בד מעל מסננת, תוך כדי שמניחים על חיתול הבד כלי כבד לזירוז הוצאת הנוזלים, למשך כחצי שעה.
  2. להעביר את היוגורט לקערה
  3. לגרר בפומפייה את הפקוסים אל תוך העיסה, ולהוסיף את יתר המרכיבים.
  4. לערבב היטב. בעת ההגשה כדאי לזלוף מעל מעט שמן זית.

 טיפים

  • ניתן להמיר את הפקוסים במלפפונים קטנים וקשים על קליפתם
  • ניתן להמיר את השקדים בזרעי חמנייה או צנובר קלויים
  • חשוב לא לסנן את היוגורט מעבר לחצי שעה, אחרת הוא יהפוך מוצק מידי. במקרה הצורך , ניתן להוסיף גביע יוגורט קטן נוסף לעיסה כדי לדלל חזרה את המרקם.
  • למחרת הטעמים הופכים עזים אפילו יותר.

ראה גם

צילום: fotolia

למה לשים לב ברכישת מיקרוגל?

מהו השלב הראשון ברכישת מיקרוגל? רכישה של כל מכשיר חשמלי ובין היתר של מיקרוגל דורשת ...

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>